Om oss

Få tid över till det som är viktigt på riktigt

VAD VI ÄR BRA PÅ

VÅRA TJÄNSTER

Hemstädning

Vi har som mål att underlätta din vardag. Att få hemmet städat och iordningställt är för många en stor hjälp, då den stressiga vardagen tvingar en till andra prioriteringar. Prova på hemstädning från oss och avgör själv om det är rätt för dig!

Kontorsrengöring

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag. Trivsel på kontoret är en förutsättning för att personalen ska göra ett bra jobb. Vi levererar trivsam kontorsstädning i Stockholm.

Flyttstädning

Som du redan vet är det både tids- och energikrävande att flytta. Låt oss ta hand om flyttstädningen istället! Vi ser till att alla svåra, jobbiga och krångliga moment blir korrekt genomförda. Vi ser helt enkelt till att ditt hem blir skinande rent, så att du får godkänt av värden och köparen.

Storstädning

En rejäl storstädning då och då gör hemmet mer trivsamt. Och det blir så mycket lättare att hålla fräscht länge. Vår städhjälp gör det enkelt för dig till rätt pris. Du kan lita på att våra duktiga städare går över alla ytor extra grundligt och rengör efter konstens alla regler.

Byggstädning

På en byggarbetsplats blir det ofta väldigt stökigt och det är lätt att det uppstår mycket damm bland annat. För att ni själva ska slippa prioritera att lägga tid på städningen mitt under projektets gång, så är det att föredra att ta hjälp av en städfirma med erfarenhet av byggstäd.

Fönsterputsning

Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor. Du slipper det dåliga samvetet och krånglet med att putsa själv. Vi älskar att göra dina fönster rena och garanterar att du blir nöjd. Snart kan du också njuta av utsikten i ett ljusare och ännu trevligare hem.

VI SER TILL ATT

att erbjuda till våra kunder

Allt vårt arbete, från mötet med våra kunder till utvecklingen av företaget, bygger på våra värderingar: Styrka, Glädje och Kompetens. Våra värderingar ger oss motivation och ledning i vår arbetsvardag.

LÄS MER
4905
3750
4782
3237
Ta en titt på våra

kunders åsikter och omdömen

M. Panaifo Städ AB: VI BRYR OSS OM VÅRA KUNDER

Tjänsten utförd av proffs för dig!

TOP