Tjänster

Få tid över till det som är viktigt på riktigt

Om oss

Vi skapar din dröm

M. Panaifo Städ AB:s fokus har alltid varit att skapa bättre förutsättningar för människor både inom yrkesliv och privat. Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och är fräscht känns lyxigt och underlättar avsevärt i det ständiga vardagspusslet. När du väljer oss får du en trygg service utförd av en kompetent personal. Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg personalomsättning och kunder som är mycket nöjda. Vi erbjuder återkommande städning, storstädning och fönsterputsning. Vi ser till att anpassa en städning efter ditt hem och ditt liv.

  • 100% garanterad tillfredsställelse av våra kunder
  • Vi bryr oss om dig och dina intressen
  • Utbildat professionellt team
  • Vi uppnår våra mål och gör ditt hem skinande rent
dream house
Om oss

Våra tjänster

Enkelhet är en av våra starkaste konkurrensfördelar. Vi är enkla att ha att göra med, våra tjänster är enkla att förstå, köpa och uppskatta. Vi är stolta över att göra livet lite enklare och smidigare för våra kunder. Det är vår policy att du ska bli nöjd.

Hemstädning

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet – överlåt det till ett proffs istället. Vi vet hur svårt det är att få tiden att räcka till och hjälper dig i vardagen, så att du får det som du vill ha det.

Flyttstädning

Tycker du att det är både roligt och avslappnande att flyttstäda? Vi erbjuder en helhetslösning i Stockholm oavsett om du flyttar in eller ut. Vi är noggranna och förstår vikten av ett rent hem.

Företagsstädning

En fräsch och funktionell arbetsmiljö är en förutsättning för att medarbetare ska trivas. Därför utför vi städning med samma fokus på kvalitet och omtanke, som när vi städar hemma hos dig.

Visningsstädning

Att köpa bostad är en av de största investeringarna vi gör i livet. Visningsstädning gör att du som säljare kan visa ditt hem från dess bästa sida. Detta gör att du som säljare ofta får ett högre pris.

Ni kan titta på vår verksamhet och färdigheter

Våra aktiviteter och färdigheter

Vår personal är kunnig inom lokalvård och utbildas kontinuerligt i nya arbetssätt och materialkännedom. Nyanställd personal vägleds med både utbildningar och information för att upprätthålla de högt ställda kvalitetskraven. Vi för en dialog med våra kunder för att alltid se till deras bästa och hålla oss uppdaterade. Vi gör städtillfällen till ett nöje man längtar till.

Hemstädning
Företagsstädning
Flyttstädning
01. Hemstädning
Vi erbjuder personligt anpassad hemstädning i Stockholm med omnejd med duktiga och kompetenta medarbetare. Vår hemstädning är en fullservicetjänst. M. Panaifo Städ AB erbjuder exakt samma kvalité på hemstädningen, som våra dyrare konkurrenter och dessutom med mycket trevliga kundvillkor. När du anlitar oss för din hemstädning får du en egen kontaktperson och du får samma städare som återkommer till dig. Självklart täcks du även av vår nöjd-kund-garanti. Vi har ingen inställelseavgift eller bindningstid.
02. Företagsstädning
Vi har erfarenhet av både små och stora företag. Vi vet vikten av att ha en flexibel städleverantör som värdesätter era behov högt och lämnar det alltid rent efter sig. Vi lyssnar på dig som kund och kan hjälpa dig med städningen både på dag- som på kvällstid. Vi jobbar både vardagar och helger, allt för att kunna anpassa oss till era behov.
03. Flyttstädning
Vi på M Panaifo Städ AB vill att du börja ditt nya liv i lugn och ro, därför sköter vi din flyttstädning i Stockholm, så att du kan fokusera på själva flytten till ditt nya hem. När den sista kartongen har lastats in i flyttbilen, så tar vi över resten. Vår utbildade personal städar så att allt är rent och fräscht för nästa hyresgäst som flyttar in. Vi garanterar att en inspektion av städningen kommer att avslutas utan anmärkningar. Vårt mål är att göra din flytt så enkel som möjligt, utan att du ska oroa dig över bristande städning.

M. Panaifo Städ AB: VI BRYR OSS OM VÅRA KUNDER

Tjänsten utförd av proffs för din tillfredsställelse

TOP